OBOS

Hos OBOS finner du dyktige eiendomsmeglere med lang erfaring. Her kjenner de godt til boligmarkedet i nærområdet ditt, og kan hjelpe deg med alle typer meglertjenester

Om 
OBOS

OBOS bygger nye boliger, men er også godt etablert som eiendomsmegler i bruktboligmarkedet. De har i skrivende stund 10 meglerkontorer i Norge, med over 60 meglere som hver dag står på for å sikre deg et godt resultat. Hos OBOS møter du dyktige og lokalkjente meglere, som gjerne hjelper deg med en realistisk verdivurdering av boligen din. Her tar de på seg oppdrag innenfor både kjøp og salg av alle typer boliger i nærområdet ditt.

Lokale Kontorer
OBOS Ensjø/Torshov

OBOS Ensjø/Torshov

Hos OBOS på Ensjø finner du et dyktig meglerteam med lang fartstid i bransjen. Her kan de hjelpe deg med alt rundt kjøp og salg av bolig i nærområdet.

Se bedriftsprofil
OBOS Kalbakken

OBOS Kalbakken

Hos OBOS Kalbakken får du hjelp av dyktige eiendomsmeglere til alt rundt kjøp og salg av bolig. Her tar de på seg oppdrag over hele Oslo, men kjenner områdene i Groruddalen aller best.

Se bedriftsprofil
OBOS Lambertseter/Nordstrand

OBOS Lambertseter/Nordstrand

Hos OBOS Lambertseter finner du et engasjert meglerteam med lang erfaring i bransjen. Her kan de hjelpe deg med alt rundt kjøp og salg av bolig på Lambertseter, Nordstand og omegn.

Se bedriftsprofil
OBOS Manglerud

OBOS Manglerud

Hos OBOS Manglerud finner du et engasjert meglerteam med lang erfaring i bransjen. Her kan de hjelpe deg med alt rundt kjøp og salg av bolig på Manglerud og omegn.

Se bedriftsprofil
OBOS Oppsal

OBOS Oppsal

Hos OBOS Oppsal finner du et dyktig meglerteam med lang fartstid i bransjen. Her kan de hjelpe deg med alt rundt kjøp og salg av bolig på Oppsal og omegn.

Se bedriftsprofil
OBOS Tveita

OBOS Tveita

Hos OBOS Tveita finner du et engasjert meglerteam med lang erfaring i bransjen. Her kan de hjelpe deg med alt rundt kjøp og salg av bolig på Tveita og omegn.

Se bedriftsprofil