Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan RettMegler hjelpe meg å finne den beste megleren for meg?

Vi hjelper deg med å finne rett megler ved å la flere meglere i ditt område konkurrere om ditt oppdrag, enten du skal selge, kjøpe eller leie ut bolig.
Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut dette skjemaet her. Etter det vil du motta flere tilbud fra meglere i vårt nettverk. Når du har mottatt tilbudene, står du fritt til å velge det som passer best for deg.

Hvor mye koster det å bruke RettMegler?

RettMegler er helt gratis å bruke. Det er ingen skjulte kostnader ved bruk av tjenesten, og tilbudene du får tilsendt fra meglerne er helt uforpliktende.

Er meglerne som kontakter meg tillitsverdige?

Ja. Vi har valgt ut tillitsverdige og pålitelige eiendomsmeglere for deg. Du kan føle deg trygg på å velge rett megler for ditt oppdrag gjennom oss.

Hvorfor har jeg ikke mottatt flere tilbud fra meglere?

I sjeldne tilfeller kan du motta færre tilbud enn vi hadde håpet på. Dette kan skyldes at meglerne i ditt område har lite kapasitet for øyeblikket, eller at vi har for få meglere i ditt område i vårt nettverk. Vi jobber daglig for å sørge for at det ikke skal skje, men det kan like fullt forekomme.

Jeg har ikke lyst til å akseptere noen av tilbudene jeg har fått. Hva gjør jeg?

Alle tilbud fra RettMegler er uforpliktende. Du står fritt til å velge det tilbudet du liker best, eller ingen av dem. Ingen videre handling er nødvendig fra din side.