Eiendomsmegler Oslo: De beste meglerne i 2024

Vår rangering av meglerkontorer er basert på kundetilfredshet, oppnådd salgspris for solgte boliger, og meglerens kostnadsnivå. La meglerne konkurrere om deg og ditt salgsoppdrag. Fyll ut vårt skjema for å motta et uforpliktende tilbud fra de beste meglerne i ditt område.

Få tilsendt et tilbud
Oslo
PrivatMegleren Dyve & PartnerePrivatMegleren Dyve & Partnere

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Karenslyst Allé 2, 0278 Oslo
23

Hos PrivatMegleren Dyve & Partnere møter du et topp motivert meglerteam med lang erfaring. Her strekker de seg langt for å levere høy kvalitet i alle ledd av boligsalgsprosessen.

Se bedriftsprofil
Nordvik NydalenNordvik Nydalen

Nordvik Nydalen

Nydalsveien 33, 0484
14

Meglerteamet hos Nordvik Nydalen kan hjelpe deg med alt rundt kjøp og salg av bolig i området. Her har de lang erfaring og god lokal kunnskap.

Se bedriftsprofil
PrivatMegleren Aksept - St. Hanshaugen/BislettPrivatMegleren Aksept - St. Hanshaugen/Bislett

PrivatMegleren Aksept - St. Hanshaugen/Bislett

Ullevålsveien 14, 0171 Oslo
22

Hos PrivatMegleren Aksept på St.Hanshaugen sørger de for en trygg og forutsigbar boligsalgsopplevelse. Her skreddersyr de boligsalget ditt ut fra boligen din og dine behov.

Se bedriftsprofil
Aktiv FrognerveienAktiv Frognerveien

Aktiv Frognerveien

Frognerveien 22, 0263 Oslo
16

Hos Frognerveien blir du tatt godt vare på av erfarne meglere med lang fartstid i bransjen. Her kjenner de nærområdet godt, og kan komme med gode råd rundt kjøp og salg av bolig.

Se bedriftsprofil
Aktiv Carl BernerAktiv Carl Berner

Aktiv Carl Berner

Christian Michelsens gate 2, 0568 Oslo
16

Aktiv Carl Berner ble etablert for snart 20 år siden. Siden den gang har de opparbeidet seg en bred erfaring, og blitt en populær og anerkjent samarbeidspartner ved kjøp og salg av bolig i området.

Se bedriftsprofil
Utleiemegleren FrognerUtleiemegleren Frogner

Utleiemegleren Frogner

Thomas Heftyes gate 39, 0267 Oslo
13

Utleiemegleren har kontor sentralt på Frogner. Her møter du et erfarent meglerteam som kan hjelpe deg med alt rundt utleie av boligen din

Se bedriftsprofil
EIE Røa, Skøyen & UllernEIE Røa, Skøyen & Ullern

EIE Røa, Skøyen & Ullern

Griniveien 10, 0756 Oslo
17

EIE Røa, Skøyen & Ullern tilhører en av Norges største eiendomsmeglerkjeder. Her tilbyr de alle meglertjenester, samt en effektiv og trygg opplevelse for deg som kunde.

Se bedriftsprofil
Sem & Johnsen EiendomsmeglingSem & Johnsen Eiendomsmegling

Sem & Johnsen Eiendomsmegling

Ruseløkkveien 30, 0251 Oslo
48

Meglerhuset Sem & Johnsen startet opp allerede i 1977. Siden den gang har de opparbeidet seg en unik kompetanse og et bredt nettverk blant de mest attraktive boligene i Stor-Oslo og Østlandsområdet.

Se bedriftsprofil
Krogsveen HasleKrogsveen Hasle

Krogsveen Hasle

Innspurten 11D, 13. Etasje, 0663 Oslo
15

Krogsveen har allerede siden oppstarten i 1975 jobbet for å gi deg som kunde verdens enkleste boligreise. På meglerkontoret til Krogsveen Hasle finner du engasjerte meglere som kan hjelpe deg med alle meglertjenester.

Se bedriftsprofil
PrivatMegleren ParkPrivatMegleren Park

PrivatMegleren Park

Sorgenfrigata 11, 0367 Oslo
29

Hos PrivatMegleren Park på Majorstuen møter du et dyktig meglerteam med lang erfaring i bransjen. Her strekker de seg langt for å levere høy kvalitet i alle ledd av boligsalgsprosessen.

Se bedriftsprofil
DNB Eiendom Gamle Oslo – BjørvikaDNB Eiendom Gamle Oslo – Bjørvika

DNB Eiendom Gamle Oslo – Bjørvika

Grønlandsleiret 19, 0190 Oslo
7

På kontoret hos DNB Eiendom Gamle Oslo - Bjørvika møter du et meglerteam som kjenner boligmarkedet i nærområdet svært godt. Her får du personlig oppfølging, treffsikker markedsføring og et av Norges største boligkjøperregister.

Se bedriftsprofil